ECOstyle wint GRS Duurzaamheids Award | ECOstyle ECOstyle wint GRS Duurzaamheids Award | ECOstyle

ECOstyle wint GRS Duurzaamheids Award

  • , door Isabelle van Geenen
ECOstyle wint GRS Duurzaamheids Award

Op 8 en 9 november vond de jaarlijkse GRS-novemberbeurs plaats in Hazerswoude-Dorp. Tijdens deze beurs werd de Award voor de meest duurzame ontwikkeling voor 2024 uitgereikt. Alle leveranciers presenteerden hun noviteiten, met een koppeling naar Het Groen Klimaatplein. ECOstyle werd door de GRS-leden en jury uitgeroepen tot winnaar van de GRS Duurzaamheidsprijs Novemberbeurs 2023, dit met hun innovaties Bladcomposteerder en Bodemleven Booster.


De jury was overtuigd van de toewijding van ECOstyle aan een groenere toekomst met de revolutionaire Bladcomposteerder en Bodem Booster. Het juryrapport: ‘De Bladcomposteerder van ECOstyle biedt een innovatieve oplossing voor het verwerken van tuinafval, terwijl de Bodemleven Booster de gezondheid en vruchtbaarheid van de bodem stimuleert. Beide producten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en hebben bewezen een positieve impact te hebben op het milieu’.

ECOstyle is trots op de gewonnen Award en blij met deze erkenning. Al meer dan 55 jaar staat ECOstyle voor duurzaam tuinieren en volledig natuurlijke producten voor de tuin. Deze GRS Duurzaamheidsprijs is een mooie waardering van de GRS leden.

Bladcomposteerder voor Zandgrond en Bladcomposteerder voor Kleigrond composteren binnen één seizoen de afgevallen bladeren in de border en moestuin tot waardevolle bladcompost. Een baanbrekende stap richting een volledig gesloten kringloop en een gezonde tuin.

Bodemleven Booster biedt de oplossing voor een slechte bodemgezondheid en plantengroei. De Bodemleven Booster bevat micro-organismen die het bodemleven stimuleren, wat een positief effect geeft op de bodemvruchtbaarheid en gezonde planten.


Toe aan nog meer groene content?

  • Frambozen snoeien: een handig stappenplan voor een gezonde oogst

    Frambozen snoeien: een handig stappenplan voor een gezonde oogst

    Lees meer 

  • Balkonplanten: zorg voor een groene oase in de stad

    Balkonplanten: zorg voor een groene oase in de stad

    Lees meer 

  • Luchtplantjes: een makkelijke en gezellige toevoeging aan je interieur

    Luchtplantjes: een makkelijke en gezellige toevoeging aan je interieur

    Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.