citrus-og-olivengødning-1

Citrus en olijf verzorgen: zo moet je jouw citroen- en olijfboom bemesten

Rijkbloeiende mediterrane planten met smaakvolle vruchten? Geef ze 100% organische Citrus & Olijf voeding en geniet de hele zomer van jouw planten.

Bestel Citrus & Olijf Voeding

Border

Citrus en olijf bemesten en onderhouden

Wil jij ook dat lekkere, zonnige vakantiegevoel zo lang mogelijk vasthouden? Zet kleurrijke citrus- en olijfplanten in je tuin. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige citroen-, sinaasappel- of limoenplant. Met goede verzorging pluk jij daar al snel letterlijk de vruchten van. Dat is natuurlijk volop genieten!

Hoe bemest ik Mediterrane planten?

Citrus & Olijf voeding 4

Het klimaat is in Nederland anders dan in de meer zuidelijke landen, waar deze planten oorspronkelijk vandaan komen. Daarom hebben Mediterrane planten, zoals olijfbomen en citrusbomen wel extra verzorging nodig.

Geef jouw planten daarom Citrus en Olijf Voeding. Dit zorgt voor een rijke bloei en mooie vruchten. Deze speciale plantenvoeding is geschikt voor alle Mediterrane planten en houdt de weerstand hoog. Goede bemesting is belangrijk voor het sterker maken van de plant. De plant krijgt hierdoor smaakvollere vruchten en is minder vatbaar voor vorst en ziekten.

Verzorgingstips citrus en olijfboom

olive-trees-2021-08-26-18-18-59-utc

Citrus- en olijfbomen en andere Mediterrane planten zijn steeds vaker onderdeel van de Nederlandse tuin. Het zijn echte sfeermakers voor het ultieme vakantiegevoel. Toch moet je met citrus- en olijfbomen wat extra aandacht geven - zeker in het Nederlandse klimaat. Hieronder een aantal tips:

  • Geef 1x per week Citrus & Olijf Plantenvoeding van ECOstyle
  • Snoei de planten in het voorjaar
  • Haal citrusplanten bij de eerste vorst naar binnen om schade te voorkomen
ridderspoor

Tuinkalender per maand

Een mooie en gezonde tuin vereist het hele jaar door aandacht en onderhoud. Om je te helpen bij het plannen van de juiste tuinklussen op het juiste moment, hebben we een handige tuinkalender gemaakt. Zo weet je altijd wat je te doen staat!

Bekijk tuinkalender

Word lid van de ECOstyle community!

Ontvang praktische tips, advies en inspiratie rechtstreeks in je inbox! Samen zullen we jouw groene avontuur tot een groot succes maken.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.