Dit zijn onze nieuwe producten

voor jouw tuin!

Geef jij je tuinplanten, moestuin en gazon genoeg water? Goed bezig! Maar vergeet ook niet om ze te voeden. Dit is namelijk super belangrijk voor de gezondheid van jouw planten. Goed nieuws: met de nieuwe producten van ECOstyle is dat een fluitje van een cent!
Gazon Gemak 3

Zorg voor een topfitte tuin met deze nieuwe, volledig plantaardige meststof. Speciaal ontwikkeld voor de border, het gazon en de moestuin.

Leuk weetje: Wist je dat de verpakkingen 1 miljoen bacteriën per gram bevatten? Deze gaan maar al te graag aan de slag in de bodem van jouw border, gazon of moestuin.

De unieke, stikstofbindende bacteriën halen hun voeding uit de lucht, ja echt waar! Zo zorgen de bacteriën voor een topfitte tuin. Het zeewier in de meststof geeft de tuin een hoge weerstand tegen droogte, kou of hitte. Ook zijn er speciale wortelversterkers toegevoegd, de zogenaamge mycorrhiza-schimmels. Deze zorgen voor diepe wortels. Zo kunnen de planten meer water en voedingsstoffen opnemen.

Dit maakt onze gemaksproducten een totaaloplossing om je border, gazon of moestuin in één keer te voeden, versterken en beschermen. Zo gepiept, dus jouw tuin ziet er binnen de kortste keren weer pico bello uit. 

Border Gemak

Border gemak

De border krijgt soms een hoop voor zijn kiezen, met onkruid, mos en plagen tot gevolg. De border kan dan wel een oppepper gebruiken. Border Gemak is de oplossing om je border in één keer te voeden, versterken en beschermen.

Zo word je beloond met een sterke, volle en weerbare border, waardoor mos en onkruid minder kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Gazon Gemak 3

Gazon Gemak

Een gazon krijgt het soms zwaar te verduren, met kale plekken, mos en onkruid tot gevolg. Het gazon kan dan wel een oppepper gebruiken. Gazon Gemak is de oplossing om je gazon in één keer te voeden, versterken en beschermen. 

Zo word je beloond met een sterk, dicht en weerbaar gazon, waardoor mos en onkruid minder kans krijgen om zich te ontwikkelen.

 

Geef je gazon

het langste leven

Moestuin Gemak

Moestuin Gemak

Een moestuin moet in een korte periode een hoop voor elkaar boksen. In rap tempo moet hij groente, kruiden en fruit groeien. Ook nog met een overheerlijke smaak. De moestuin moet je dus flink in de watten leggen en kan vaak wel een oppepper gebruiken. Moestuin Gemak is de oplossing om je moestuin in één keer te voeden, versterken en beschermen.

Zo word je beloond met een sterke en weerbare moestuin, waardoor onkruid en plagen minder kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Geef je tuin het langste leven met natuurlijke voeding

Krijg de mooiste tuin met de producten van ECOstyle

BorderGemak - plantaardige mest (Vegan)
BorderGemak - plantaardige mest (Vegan)

De border krijgt het soms zwaar te verduren, met onkruid, ...

€ 8.99

MoestuinGemak - plantaardige mest (Vegan)
MoestuinGemak - plantaardige mest (Vegan)

Een moestuin moet in een korte periode een hoop voor elkaar ...

€ 8.99

GazonGemak - plantaardige mest (Vegan)
GazonGemak - plantaardige mest (Vegan)

Een gazon krijgt het soms zwaar te verduren, met kale ...

€ 8.99

Gazon-AZ+ Gazonmest
Gazon-AZ+ Gazonmest

Een groen, sterk gazon ligt binnen handbereik! Geef je ...

vanaf € 12.99

kalk voor de tuin
AZ-Kalk

Corrigeer de zuurgraad van de bodem in het gazon, de ...

vanaf € 6.29

Duurzaamheid

Ga voor duurzaam

Kies voor ECOstyle

Bij ECOstyle geloven we dat niemand zo goed de natuurlijke balans van de planeet kan herstellen en ondersteunen, als de natuur zelf. Daarom werken we graag mét de natuur, niet ertegen. Zo kan zij optimaal haar werk doen in het groen om je heen. Doe je mee?

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Bezoek ons Kenniscentrum en vind het antwoord op jouw vraag, of neem direct contact met ons op.