echinacea is de zonnehoed

Klantenservice

Verzendinformatie

Wil je meer weten over bestellen, betalen of heb je een vraag? Vind jouw antwoord bij onze veelgestelde vragen! 

Bezorging

Als u niet thuis bent op het moment van bezorging en het pakket ook niet bij de buren afgegeven kan worden, dan zal deze de volgende dag in de buurt worden afgeleverd. 

Je kan er ook voor kiezen om het pakket opnieuw thuis of bij je buren te laten bezorgen. Je hebt dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. 

Levertijd

Over het algemeen geldt dat we jouw order binnen 1 tot 2 werkdagen leveren. Mocht de levertijd om een bepaalde reden enige werkdagen opschuiven, dan word je hier per e-mail van op de hoogte gebracht. Je ontvangt een track & trace code op het e-mailadres waarmee je een order hebt geplaatst. Zo kun je jouw order makkelijk volgen!

Veelgestelde vragen

Als het pakket nog niet is verzonden, kunnen we je bestelling nog wijzigen. Controleer hiervoor de status in je account op de website. Je vindt onder het kopje 'Welk onderdeel?' de status van je bestelling.

Wanneer je pakket al is verzonden, kunnen we helaas niets meer toevoegen aan je huidige bestelling.

Het kan zijn dat door omstandigheden je bestelling is vertraagd. Bekijk de track & trace-pagina van de vervoerder om te kijken naar het nieuwe bezorgmoment. De track & trace-pagina van de vervoerder vind je via de link in de mail.

Zodra je pakket is verzonden kunnen we helaas niets laten veranderen in het bezorgmoment.

Het is mogelijk om ongeopende producten aan ons te retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. De retourtermijn gaat in vanaf het moment dat je alle producten in huis hebt. Wil je toch afzien van de aankoop bekijk dan het volgende artikel.

Wanneer je orderwaarde meer dan 45 euro bedraagt wordt jouw bestelling gratis verzonden. Ook worden aaltjes altijd gratis verzonden. Bestel je onder de 45 euro dan bedragen de verzendkosten 3,99 euro.

Daarnaast kan het zo zijn dat je een product besteld wat we niet als regulier pakket kunnen versturen, er volgt dan een gewichtstoeslag. Benieuwd om welke producten dit gaat? Dat vind je hier.