Last van pissebedden?

Zo pak je het aan

Pissebedden zijn de opruimers van je tuin. Ze peuzelen rottend hout, plantenresten en bladeren maar kunnen ook schade aanrichten. Met ECOstyle bestrijd je pissebedden natuurlijk en effectief.

pissebedden

bestrijden

Pissebedden in de kelder of kas?

ECOstyle biedt de beste oplossing voor het bestrijden van pissebedden. 100% natuurlijk en effectief bestrijden met de Aaltjesval. Deze lokdoos met speciale aaltjes en lokstoffen vangen de pissebedden. 

Aaltjes zijn microscopisch kleine beestjes en de natuurlijke vijand van pissebedden. Ze dringen hun prooi binnen, laten een bacterie los en gebruiken ze als broedkamer en voedselbron. In ongeveer 14 dagen is het aantal pissebedden met zo’n 80 tot 100% verminderd. 

Schade door pissebedden

woodlice-1080px

Pissebedden zie je vaak in grote groepen op donkere, vochtige plaatsen. Zoals bij de opslag van groenten en fruit of in de kas bij zaailingen. Ze richten veel vraatschade aan. Bestrijd pissebedden daarom tijdig en duurzaam en voorkom daarmee een plaag.

Pissebedden richten vraatschade aan. Dit gaat ten koste van groente en fruit. In de kas eten ze graag zaailingen, die dit vaak niet overleven.

Waarmee bestrijd ik pissebedden?

aaltjes_Nematode small

Pissebedden zijn 0,5 tot 2 cm lang, hebben een ovaal, glad lichaam en zijn grijs tot bruinachtig-grijs van kleur. Je ziet ze veel in kassen bij jonge plantjes of bij de opslag van appels en aardappelen. Bestrijd ze met onze Aaltjesval tegen pissebedden. De lokdoos met aaltjes is geschikt voor in huis of in de kas. De val bevat lokstof en ca. 2,5 miljoen aaltjes.

Aaltjes zijn hele kleine beestjes die van nature in de bodem leven. Ze zijn de natuurlijke vijand van diverse insecten. Ze dringen hun prooi binnen, laten een bacterie los, waardoor de pissebed sterft. Vervolgens gebruiken ze hun prooi als voedselbron en broedkamer. Binnen 14 dagen vermindert het aantal pissebedden met zo’n 80 tot 100%.

Pissebedden bestrijd je ook effectief met onze Ongedierte & Wespenspray. De spray heeft een snelle en lange werking (tot 2 weken) en bevat 100% natuurlijke, werkzame stoffen.

Tips om pissebedden te voorkomen

  • Zorg voor zo min mogelijk vochtige plekken waar ook voedsel te vinden is. Zonder vocht gaan ze snel dood.
  • Pissebedden in huis voorkomen? Zorg dat kieren en naden dicht zijn en ruim etensresten op. 
Duurzaamheid

Ga voor duurzaam

Kies voor ECOstyle

Ga voor een natuurlijke en verantwoorde bestrijding van pissebedden. De producten van ECOstyle zijn natuur- en diervriendelijk. Zo genieten zowel jij als het natuurleven van jouw tuin.