Last van vliegen in huis?

Zo los je het op

black-house-fly-1080px
Vervelend gezoem van een vlieg in huis? Het lijkt alsof ze altijd opduiken op de meest ongewenste momenten. Vliegen in huis zijn niet alleen hinderlijk, maar kunnen ook voedsel besmetten. We vertellen je waarom vliegen je huis binnendringen en hoe je van de vervelende insecten af kunt komen. Zo maak je snel en gemakkelijk een vliegvrij huis.

Zwarte vliegen in huis?

Vind jij dat ook zo vervelend? Van die zwarte vliegen in huis? Vooral bij warm weer zijn ze aanwezig in huis. Wij geven je verschillende manieren om van de insecten af te komen.

Waarom zoveel vliegen in huis?

fly-on-a-leaf-1080px
Huisvliegen ruiken heel goed en komen dus op de geur van voedsel af. Ook komen ze, bij schemering, op het licht af. Verder houden ze van warme luchtstromen, die voornamelijk in woningen te vinden zijn.

Tips om vliegen te voorkomen

  • Houd deuren en ramen zoveel mogelijk dicht. Of plaats horren voor ramen en deuren.
  • Laat geen etensresten staan, zonder voedsel is er voor vliegen weinig te halen.
  • Huisvliegen hebben een hekel aan de sterke geur van azijn, kruidnagel, citroen of basilicum. Zet een bakje met 1 van deze producten in bijvoorbeeld bij een deur of open raam.

 

Waarmee bestrijd ik vliegen?

vlieg_kleefrol

Gelukkig zijn er genoeg manieren om vliegen in huis weg te vangen, denk bijvoorbeeld aan Vliegenstickers of Kleefrollen. Vliegen gaan altijd op warmte en licht af, waardoor ze automatisch naar je ramen vliegen. Dat is dan ook dé plek om vliegen te bestrijden. Hang de vangplaten hier op om vliegen effectief weg te vangen.

Met onze Vliegende Insecten Freezespray bestrijd je op een natuurlijke manier de vliegen. Deze spray is op basis van ijskoude nevel. Zo bestrijd je vliegen effectief, zonder gif. 

Last van vliegen tijdens je barbecue?

Vliegweg 6

Zul je net zien, zit je lekker te barbecuen zitten er allemaal vliegen op je voedsel. Voorkom dat vliegen je bbq verpesten en gebruik VliegWeg.

De VliegWeg is een milieuvriendelijke ventilator om vliegen uit de buurt te houden van je eten. De roterende bladeren zorgen voor een glinstering en een zachte windstroom waardoor vliegen niet in je buurt komen.

Bestrijden doe je met ecostyle

Duurzaamheid

Ga voor duurzaam

Kies voor ECOstyle

Bij ECOstyle geloven we dat niemand zo goed de natuurlijke balans van de planeet kan herstellen en ondersteunen, als de natuur zelf. Daarom werken we graag mét de natuur, niet ertegen. Zo kan zij optimaal haar werk doen in het groen om je heen. Doe je mee?

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Bezoek ons Kenniscentrum en vind het antwoord op jouw vraag, of neem direct contact met ons op.