Veehouderij

Diergeneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten

ECOstyle diergeneesmiddelen en verzorgingsproducten

Natuurlijke diergeneesmiddelen worden steeds vaker toegepast binnen de veehouderij. ECOstyle heeft natuurlijke diergeneesmiddelen, aanvullende diervoeders en verzorgingsproducten voor de melkveehouderij, vleeskalversector en varkenssector.

> Lees meer over natuurlijke diergezondheid

Natuur als kennisbron

Met de natuur als kennisbron ontwikkelen we ecologisch verantwoorde producten voor melkvee, geiten, schapen, varkens en vleeskalveren. Hierbij is de zelfgenezingskracht van het lichaam belangrijk, zodat deze zich weer in balans weet te brengen zodat het dier minder vatbaar is en eventuele ziekten zelf overwint.

Ervaringen van gebruikers

Weten hoe de ECOstyle diergeneesmiddelen worden toegepast?
Op YouTube vindt u onze gebruikers ervaringen en 'how-to-do' filmpjes.

Uw ervaring delen? Mail dan naar agrovet@ecostyle.nl of bel met onze infolijn: 0516-432122

Vlokjes zijn teken van herstel

Melkveehouder Bartele Holtrop uit Delfstrahuizen heeft ervaring met Pyrogenium. ''Vlokjes in de melk zijn een teken van herstel.''

monkelbaar jonkerslan ecostyle
Klausan violetspray

Bij melkveehouder Monkelbaan uit Jonkerslan worden de koeien bekapt en behandeld met een natuurlijke violetspray.

Meer eet- en drinklust

Wijmke Bonestroo heeft in 2015 BronchActive getest. ''Binnen een week vitalere, alertere en gretigere kalveren. Ze hebben echt duidelijk meer drinklust.''

Nieuws
Arnica

Welke kruiden zitten er in UierBalsem?

UierBalsem bevat zeven werkzame stoffen die elkaar versterken, zoals Arnicatinctuur, Kampfer, en Rozemarijnolie. Benieuwd naar het effect van deze kruiden?

Lees hier alles over UierBalsem

De kracht van Klausan

Meer dan 90% van de melkveehouders in Nederland hebben last van Mortellaro. Nog steeds heerst er veel discussie omtrent het gebruik van antibiotica en zware metalen in de melkveehouderij. Benieuwd naar de kracht van Klausan? Lees dan gauw verder!

 

Uier

Een optimale behandeling van mastitis

Uierontsteking is nog altijd een van de meest voorkomende aandoeningen onder melkvee. Mastitis wordt veroorzaakt door bacteriën die van nature op het dier voorkomen, of in de omgeving hiervan.

We zetten enkele tips voor u op een rij!