AVVN x ECOstyle - samen natuurlijk tuinieren AVVN x ECOstyle - samen natuurlijk tuinieren
AVVN samen natuurlijk tuinieren

AVVN samen natuurlijk tuinieren

AVVN samen natuurlijk tuinieren is een landelijk samenwerkingsverband van 215 tuinenparken. We vormen een community van zo’n 33.000 tuinliefhebbers.

Een groene missie

AVVN maakt zich sterk voor behoud en uitbreiding van het samen tuinieren -zoals volkstuinen- in de woonomgeving en voor natuurlijk tuinieren.

Het belang van samen natuurlijk tuinieren komt tot uitdrukking in: groen in woonwijken; natuurbehoud en versterking biodiversiteit, gezonde voedselteelt, klimaatadaptatie, maatschappelijke cohesie; en volksgezondheid.

Wat doet AVVN?

We bieden een platform waar bestuursleden en tuinders elkaar kunnen vinden om ideeën met elkaar uit te wisselen. Daarnaast delen we kennis en inspiratie over natuurlijk tuinieren. Hiermee leveren wij een waardevolle bijdrage aan een groene leefomgeving én aan een gezonde levensstijl.

Volkstuinparken zijn groene bakens van rust in verstedelijkt gebied, waar de biodiversiteit én de saamhorigheid hoog is. Tocht staan ze menigmaal onder druk vanwege woningbouwplannen. Door je aan te sluiten bij AVVN, als vereniging of supporter, help je ons deze bijzondere plekken te koesteren. Verenigingen kunnen rekenen op ons dienstenpakket met belangenbehartiging, bestuursondersteuning en nog veel meer. Supporters ontvangen elk kwartaal ons magazine ‘De Tuinliefhebber’ met groentips voor elk seizoen en hebben toegang tot ons ledennetwerk voor het uitwisselen van kennis en ervaring.

Kijk op onze website voor meer informatie: www.avvn.nl

Of volg ons op Facebook & Instagram.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.

1
Free Gift