AZstyle: het graszaad van ECOstyle | Duurzaam tuinieren 🌱 AZstyle: het graszaad van ECOstyle | Duurzaam tuinieren 🌱
graszaad op rol kopen

AZstyle is de nieuwe naam voor het graszaad van ECOstyle

Zelfde kwaliteit, zelfde verpakking, andere naam. Afhankelijk van de toepassing heeft AZstyle een unieke graszaadmix. Of je nu graszaad nodig hebt voor het inzaaien van een nieuw gazon of voor het herstellen van kale plekken, AZstyle heeft het juiste product.

  • Bevat micro-organismen voor een sterk gazon
  • Toepasbaar op alle soorten gazon
  • Met speciale coating tegen vogelvraat

Graszaad-Herstel

Graszaad-Herstel is een zadenmengsel dat is samengesteld uit grassoorten die zowel veel zonlicht als enige schaduw verdragen. De grassoorten zijn speciaal geselecteerd op een snelle kieming; ook bij een lagere bodemtemperatuur. Het gazon zal zich egaal herstellen met een minimaal kleurverschil. Dit graszaad is omhuld met een natuurlijke coating waardoor het graszaad minder aantrekkelijk is voor vogels.

Graszaad-Inzaai

Graszaad-Inzaai is een graszaadmengsel dat is samengesteld uit grassoorten die geschikt zijn voor het inzaaien van zowel speel- als siergazons. Daarnaast is dit graszaad ook uitermate geschikt voor een gazon dat gedeeltelijk in de schaduw ligt. De toegevoegde micro-organismen zorgen voor een extra snelle kieming van het graszaad.

Gazon 4-in-1

Gazon 4-in-1 is dé totaaloplossing voor een optimaal herstel van kale plekken in het gazon. Het is een praktische oplossing om beschadigingen, die ontstaan zijn door intensief gebruik, te herstellen.

Gazon aanleggen

Hoe zaai je een nieuw gazon?

Met de producten van ECOstyle zorg je voor een prachtig gazon in een aantal simpele stappen. Bemest met Gazon-AZ, strooi AZ-Kalk voor de juiste bodembalans en gebruik graszaad van AZ-style voor het herstellen van kale plekken.

AZstyle voor professionals

Hoveniers

ECOstyle Professional heeft een uitgebreid en exclusief assortiment met 100% organische bodemverbeteraars, meststoffen en gewasbeschermers samengesteld speciaal voor hoveniers.

Gemeenten

Een prettige leefomgeving voor inwoners is het hoogste doel als gemeente. Met ruim vijftig jaar ervaring en een breed assortiment bodemverbeteraars, meststoffen en gewasbeschermers helpt ECOstyle Professional je graag.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.