Last van bladwespen? Zo kom je er snel vanaf! | ECOstyle Last van bladwespen? Zo kom je er snel vanaf! | ECOstyle
Last van bladwespen? Dit is de oplossing

Last van bladwespen? Dit is de oplossing

Heb je last van bladwesp? Dat is geen goed teken! De larve van een bladwesp lijkt op een rups en brengt ontzettend veel schade aan je planten aan. Gelukkig zijn er genoeg manieren om van dit insect af te komen. We delen ons advies met jou!

Plagen bestrijden met aaltjes van ECOstyle

Shop alle aaltjes 

Shop alle aaltjes 

Schade door bladwespen

De larven van de bladwesp eten aan de vruchten en bladeren van kruiden en bomen. Ze vormen vaak een plaag in boomgaarden. Een larve van een bladwesp wordt vaak verward met een rups.

Een larve van een bladwesp heeft een geribbeld lijf en de verschillende segmenten van het lichaam zijn niet te onderscheiden. Bij rupsen wel. Een bladwesplarve wordt zo'n 20 mm groot.

Bestrijd larven van bladwespen 100% natuurlijk

De aaltjes van ECOstyle helpen jou snel van de bladwespplaag af. Aaltjes zijn namelijk de natuurlijke vijand van de bladwesp. Aaltjes zijn microscopisch kleine beestjes en gebruiken hun prooi als voedselbron en broedkamer.

Doordat het aaltje een bacterie loslaat in de prooi, gaat deze al na een paar dagen dood. Vervolgens hebben de aaltjes volop eten en vermenigvuldigen ze zich, waarna het process zich herhaalt.

De aaltjes tegen de bladwesp gebruik je als bladtoepassing. 

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.