Jouw conifeer bemesten? Dat doe je zo | ECOstyle ūüĆ≤
Coniferen bemesten? Een fluitje van een cent

Coniferen bemesten? Een fluitje van een cent

In 4 stappen leggen wij jou uit hoe je gezonde coniferen krijgt én houdt met onze Coniferen & Taxus-AZ.

Wil jij ook gezonde en sterke coniferen?

Geef je coniferen de juiste verzorging voor sterke en diepgroene hagen.¬†ECOstyle¬†heeft de juiste oplossing voor het natuurlijk bemesten van je coniferen.¬†Coniferen & Taxus-AZ¬†is verrijkt met een unieke mix van bacteri√ęn en schimmels en geeft de conifeer meer weerstand. O√≥k in de winter!‚Äč

Gezonde coniferen in 4 stappen

1. Geef nieuw aan te planten coniferen een goede start met AanplantGrond. Dit zorgt ervoor dat wortels sterk groeien en vertakken in de rulle grond. Onze Plantaarde is turfvrij en schaadt daardoor kwetsbare veengebieden niet.

2. Een goede zuurgraad in de bodem is belangrijk voor de opname van voedingsstoffen. AZ-Kalk corrigeert de zuurgraad van de bodem van de moestuin, zodat coniferen beter groeien.

3. Door coniferen te bemesten met Coniferen & Taxus-AZ geef je ze extra voeding die nodig is om de conifeer meer weerstand te geven en die mooie diepgroene kleur te geven. En zoals de naam al zegt, deze voeding is ook geschikt om de taxus mee te bemesten.

4. Snoei de conifeer eind mei of begin juni, vóór de langste dag. Snoei in augustus opnieuw om hem mooi de winter in te laten gaan.

Tuinkalender per maand

Tuinkalender per maand

Een mooie en gezonde tuin vereist het hele jaar door aandacht en onderhoud. Om je te helpen bij het plannen van de juiste tuinklussen op het juiste moment, hebben we een handige tuinkalender gemaakt. Zo weet je altijd wat je te doen staat!

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.