Doe mee met het ECO Garden Support programma! | ECOstyle Doe mee met het ECO Garden Support programma! | ECOstyle

ECO Garden Support programma 🌱

Het stemmen is gesloten, de winnaar wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Lees hier meer over de 3 projecten

Judith's droomproject

Stem op Judith's droomproject, waar leren en groeien hand in hand gaan in haar toekomstige educatieve tuin-pleisterplaats. Deze tuin zal worden ingericht op een slimme manier om de natuurlijke kracht van plantcombinaties te benutten. Zo kan Judith in de omgeving laten zien dat het vergroten van de biodiversiteit niet ingewikkeld is en dat er, door het samen te doen, ook nog eens veel plezier wordt beleefd.

Stem op Judith's droomproject en help haar de volgende stap te zetten om het stukje braakliggende grond om te toveren tot een groene oase. De gemeenschappelijke tuin dient om iedereen te inspireren over de wonderen van het zelf kweken van voedsel.

Marian's droomproject

Een voedselbos in de polder, ja het kan! In deze groene oase komen educatie en natuurbeheer samen. Bij dit project worden jong en oud bij de cyclus van het groeien van hun eigen voedsel betrokken. Het voedselbos zal een plek zijn waar workshops over de natuur worden gegeven, waar bezoekers hun eigen kruiden en fruit kunnen plukken voor een versgemengde thee in een gezellige theetuin, en waar de vergeten groenten weer tot leven komen. 

Marian's voedselbos heeft de potentie om een educatieve hub te worden voor een ecologisch bewuste gemeenschap. Stem op dit project en help Marian haar visie voor een groener hart in de polder te realiseren.

Theresia's droomproject

Help Theresia's visie tot leven te brengen voor een groene en duurzame buitenruimte bij basisschool CBS Van Panhuys in Leek, zodat kinderen praktisch en bewegend kunnen leren. Dit project is vastbesloten om de kleuters en jonge leerlingen in verbinding te brengen met de natuur.

Theresia en haar team hebben veel plannen klaarliggen om de buitenruimte te transformeren tot een groene leeromgeving. Zo kunnen bijvoorbeeld moestuinbakken worden geplaatst of een modderkeuken worden gebouwd, waarmee een interactieve en educatieve speelruimte wordt gecreëerd. Stem op Theresia's project en zorg dat de kinderen kunnen opgroeien met een waardering voor de natuur, samenwerking en zelfvoorzienendheid.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Alle beetjes helpen om de wereld een stukje groener te maken. Of dat nu jouw eigen tuin is of een mooi initiatief in de buurt. Dus: breng jouw stem uit op het ECO Garden Support programma. 💚 Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Houd deze pagina en onze sociale media dan goed in de gaten. 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.