Honden verjagen uit de tuin? Dit kun je doen | ECOstyle Honden verjagen uit de tuin? Dit kun je doen | ECOstyle
Honden verjagen uit de tuin? Bekijk onze oplossingen

Honden verjagen uit de tuin? Bekijk onze oplossingen

Nederland telt miljoenen honden. In de meeste gevallen worden zij gezien als echte vriend, toch heb je geen zin in plassende honden tegen de heg of schutting of hondenpoep in de voortuin. We geven je graag onze tips om honden te verjagen.

Diervriendelijk verjagen met ECOstyle

Shop alle verjagers 

Shop alle verjagers 

Hoe krijg je honden op bezoek in de tuin?

De cijfers liegen er niet om… Meer dan de helft van de Nederlandse huishouden heeft één of meer huisdieren. Dat komt in totaal neer op ruim 27 miljoen huisdieren. Van deze huisdieren is het overgrote deel hond of kat. 

Plassende honden verjagen 🦮

Honden laten we buiten uit en laten we, als het kan en mag, loslopen. Hierdoor kunnen ze je nog wel eens ontglippen en hun behoefte ergens doen waar het niet de bedoeling is. Maar ook zie je vaak langslopende honden die snel een plasje doen tegen jouw schutting of heg. 

Dit zijn dan ook de grootste ergernissen: uitwerpselen of urine in jouw voortuin of erf. Het geeft stankoverlast en is natuurlijk niet erg hygiënisch. Maar ook geluid kan een storende factor zijn. Zo zijn blaffende honden van de buren een grote ergernis.

Ander afschrikmiddel tegen honden

Ervaar je echt overlast van honden en wil je nog meer doen? Honden kan je heel makkelijk verjagen met geur. Plant lavendel of stekelige struiken in of langs de tuin. Over het algemeen houden honden niet van de geur van lavendel en zeker niet van prikstruiken. Jouw tuin slaan ze in dit geval wel over.

Honden verjagen met geluid

Honden verjagen met geluid? Dat doe je met ultrasoon geluid. Dit schrikt de dieren af maar brengt geen schade aan. Het apparaat produceert een hoge piep dat de honden vervelend vinden. Hierdoor verlaat het dier jouw tuin. De sensor in de Cat & Dog free herkent beweging en zendt een voor mensen onhoorbaar geluid af. Door het vervelende geluid zal het dier jouw tuin vermijden.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.

1
Free Gift