Aardbeien bemesten? Zo doe je dat 🍓 | ECOstyle Aardbeien bemesten? Zo doe je dat 🍓 | ECOstyle
Aardbeien bemesten? Zo doe je dat

Aardbeien bemesten? Zo doe je dat

Heerlijk frisse en zoete zomerkoninkjes, wie wil dat nou niet? Met ECOstyle Aardbeien-AZ krijg je mooie dieprode en gezonde aardbeien.

Moestuin verzorgen met ECOstyle

Shop alle moestuinmest 

Shop alle moestuinmest 

Genieten van verse aardbeien uit eigen tuin? 🍓

Naast dat aardbeien gezond zijn, staat het ook nog eens mooi in je tuin: aardbeiplanten waar volop aardbeien aan zitten. Je kunt beginnen met zaadjes, maar makkelijker en minder tijdrovend zijn kleine of grotere planten. Ze zijn verkrijgbaar bij tuincentra of kwekers. 

Zet ze in een pot of in de volle grond, het kan allemaal. Zorg er wel voor dat de grond niet te nat is, aardbeiplanten houden namelijk niet van natte voeten.

Aardbeien bemesten

Aardbeienplanten vragen, naast water en licht, niet veel verzorging, maar wanneer je ze onze Aardbeien-AZ geeft, krijg je mooie dieprode aardbeien die minder kans hebben op ziekten.

Aardbeien-AZ is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven. Deze ECOstyle-meststof is rijk aan kalium (K) voor een betere houdbaarheid van de oogst.

Wanneer aardbeien oogsten?

Je kunt aardbeien oogsten wanneer ze een mooie dieprode kleur hebben. Doe dit het liefst op het warmste moment van de dag, de aardbeien smaken dan het lekkerst.

💡 Tip: Wist je dat wanneer je bij het plukken het kroonblaadje aan de aardbei laat zitten, de aardbei langer vers blijft? Dat is natuurlijk genieten!

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.

1
Free Gift