De tuin verzorgen met vegan meststoffen | ECOstyle
Vegan meststoffen voor jouw tuin

Vegan meststoffen voor jouw tuin

Geef jij je tuinplanten, moestuin en gazon genoeg water? Goed bezig! Maar vergeet ook niet om ze te voeden. Dit is namelijk super belangrijk voor de gezondheid van jouw planten. Goed nieuws: met de nieuwe producten van ECOstyle is dat een fluitje van een cent!

Tuin en gazon bemesten met ECOstyle

Shop alle mest 

Shop alle mest 

Plantaardige mest van ECOstyle

Zorg voor een topfitte tuin met deze nieuwe, volledig plantaardige meststof. Speciaal ontwikkeld voor de border, het gazon en de moestuin.

Leuk weetje: Wist je dat de verpakkingen 1 miljoen bacteriën per gram bevatten? Deze gaan maar al te graag aan de slag in de bodem van jouw border, gazon of moestuin.

De unieke, stikstofbindende bacteriën halen hun voeding uit de lucht, ja echt waar! Zo zorgen de bacteriën voor een topfitte tuin. Het zeewier in de meststof geeft de tuin een hoge weerstand tegen droogte, kou of hitte. Ook zijn er speciale wortelversterkers toegevoegd, de zogenaamge mycorrhiza-schimmels. Deze zorgen voor diepe wortels. Zo kunnen de planten meer water en voedingsstoffen opnemen.

Dit maakt onze gemaksproducten een totaaloplossing om je border, gazon of moestuin in één keer te voeden, versterken en beschermen. Zo gepiept, dus jouw tuin ziet er binnen de kortste keren weer pico bello uit. 

Vegan tuinmest

De border krijgt soms een hoop voor zijn kiezen, met onkruid, mos en plagen tot gevolg. De border kan dan wel een oppepper gebruiken. BorderGemak is de oplossing om je border in één keer te voeden, versterken en beschermen.

Zo word je beloond met een sterke, volle en weerbare border, waardoor mos en onkruid minder kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Vegan gazonmest

Een gazon krijgt het soms zwaar te verduren, met kale plekken, mos en onkruid tot gevolg. Het gazon kan dan wel een oppepper gebruiken. GazonGemak is de oplossing om je gazon in één keer te voeden, versterken en beschermen. 

Zo word je beloond met een sterk, dicht en weerbaar gazon, waardoor mos en onkruid minder kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Vegan moestuinmest

Een moestuin moet in een korte periode een hoop voor elkaar boksen. In rap tempo moet hij groente, kruiden en fruit groeien. Ook nog met een overheerlijke smaak. De moestuin moet je dus flink in de watten leggen en kan vaak wel een oppepper gebruiken. MoestuinGemak is de oplossing om je moestuin in één keer te voeden, versterken en beschermen.

Zo word je beloond met een sterke en weerbare moestuin, waardoor onkruid en plagen minder kans krijgen om zich te ontwikkelen.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.