Vliegen in huis bestrijden doe je zo | ECOstyle Vliegen in huis bestrijden doe je zo | ECOstyle
Last van vliegen in huis? Zo los je het op

Last van vliegen in huis? Zo los je het op

Vervelend gezoem van een vlieg in huis? Het lijkt alsof ze altijd opduiken op de meest ongewenste momenten. Vliegen in huis zijn niet alleen hinderlijk, maar kunnen ook voedsel besmetten. We vertellen je waarom vliegen je huis binnendringen en hoe je van de vervelende insecten af kunt komen. Zo maak je snel en gemakkelijk een vliegvrij huis.

Vliegen bestrijden met ECOstyle

Shop alles tegen vliegen 

Shop alles tegen vliegen 

Last van zwarte vliegen in huis?

Vind jij dat ook zo vervelend? Van die zwarte vliegen in huis? Vooral bij warm weer zijn ze aanwezig in huis. Wij geven je verschillende manieren om van de insecten af te komen.

Veelgestelde vragen over vliegen verjagen 🪰

Waarom zoveel vliegen in huis?

Huisvliegen ruiken heel goed en komen dus op de geur van voedsel af. Ook komen ze, bij schemering, op het licht af. Verder houden ze van warme luchtstromen, die voornamelijk in woningen te vinden zijn.

Hoe kan ik vliegen bestrijden?

Gelukkig zijn er genoeg manieren om vliegen in huis weg te vangen, denk bijvoorbeeld aan Vliegenstickers of Kleefrollen. Vliegen gaan altijd op warmte en licht af, waardoor ze automatisch naar je ramen vliegen. Dat is dan ook dé plek om vliegen te bestrijden. Hang de vangplaten hier op om vliegen effectief weg te vangen.

Met onze Vliegende Insecten Freezespray bestrijd je op een natuurlijke manier de vliegen. Deze spray is op basis van ijskoude nevel. Zo bestrijd je vliegen effectief, zonder gif. 

Hoe kan vliegen tijdens barbeque verjagen?

Zul je net zien, zit je lekker te barbecuen zitten er allemaal vliegen op je voedsel. Voorkom dat vliegen je bbq verpesten en gebruik VliegWeg.

De VliegWeg is een milieuvriendelijke ventilator om vliegen uit de buurt te houden van je eten. De roterende bladeren zorgen voor een glinstering en een zachte windstroom waardoor vliegen niet in je buurt komen.

Tips om vliegen te voorkomen

  • Houd deuren en ramen zoveel mogelijk dicht. Of plaats horren voor ramen en deuren.
  • Laat geen etensresten staan, zonder voedsel is er voor vliegen weinig te halen.
  • Huisvliegen hebben een hekel aan de sterke geur van azijn, kruidnagel, citroen of basilicum. Zet een bakje met 1 van deze producten in bijvoorbeeld bij een deur of open raam.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.