Zakelijk bestellen bij ECOstyle | Duurzaam tuinieren Zakelijk bestellen bij ECOstyle | Duurzaam tuinieren
Zakelijk bestellen bij ECOstyle B.V.

Zakelijk bestellen bij ECOstyle B.V.

Bestellen op het vernieuwde Partnerportaal van ECOstyle? We verwelkomen u graag als nieuwe of bestaande klant. Hieronder leest u wat u moet doen om toegang te krijgen.

 • Bestaande klant?

  Bent u bestaande klant en wilt u graag gebruik maken van het Partnerportaal? U kunt eenvoudig zelf uw inloggegevens aanvragen. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

 • Nieuwe klant?

  Bent u nog geen klant en wilt u graag klant worden? Neem dan contact op met de binnendienst via 0516 - 760 780 of stuur een e-mail naar info@eurostyle.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord. 

Instructies wachtwoord aanvragen voor bestaande klanten

Om toegang te krijgen tot het Partnerportaal dient u eenmalig een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord volgt u onderstaande instructies:

 1. Vraag een nieuw wachtwoord aan door naar deze pagina te gaan.  
 2. Vul het e-mailadres in waarmee u geregistreerd staat in onze administratie. Klik op 'verstuur'. Weet u het e-mailadres niet? Neem dan contact op met onze binnendienst via 0516 - 760 780 of stuur een e-mail naar info@eurostyle.nl.
 3. Binnen enkele ogenblikken ontvangt u een e-mail met daarin een link voor het instellen van een nieuw wachtwoord. Klik op de link in de e-mail.
 4. U komt op de pagina om een nieuw wachtwoord in te stellen. Vul hier uw nieuwe wachtwoord in en druk op verstuur. Let op: Gebruik minimaal 8 tekens.
 5. U kunt nu inloggen op het Partnerportaal met uw nieuwe wachtwoord.

Meest gestelde vragen

Ik ontvang de e-mail niet voor het wijzigen van het wachtwoord

Indien u de e-mail niet ontvangt voor het wijzigen van het wachtwoord kan dit meerdere oorzaken hebben. Controleer eerst of de e-mail niet per ongeluk in de spam map is terecht gekomen. Staat de e-mail ook niet in de spam map? Dan is het e-mailadres waarschijnlijk niet bij ons bekent. Neem contact op met de binnendienst op 0516 - 760 780 of stuur een e-mail naar info@eurostyle.nl. Onze medewerkers kunnen het gewenste e-mailadres aan uw account koppelen.

Ik wil mijn e-mailadres waarmee ik inlog wijzigen

Om het e-mailadres te wijzigen waarmee in u inlogt neemt u contact op met de binnendienst. De binnendienst is te bereiken op 0516 - 760 780 of stuur een e-mail naar info@eurostyle.nl.

Hulp nodig?

We staan voor je klaar.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.