ECOstyle wint GRS Duurzaamheids Award

  ECOstyle redactie

  ECOstyle redactie

  Op 8 en 9 november vond de jaarlijkse GRS-novemberbeurs plaats in Hazerswoude-Dorp. Tijdens deze beurs werd de Award voor de meest duurzame ontwikkeling voor 2024 uitgereikt. Alle leveranciers presenteerden hun noviteiten, met een koppeling naar Het Groen Klimaatplein. ECOstyle werd door de GRS-leden en jury uitgeroepen tot winnaar van de GRS Duurzaamheidsprijs Novemberbeurs 2023, dit met hun innovaties Bladcomposteerder en Bodemleven Booster.

   

   

  De jury was overtuigd van de toewijding van ECOstyle aan een groenere toekomst met de revolutionaire Bladcomposteerder en Bodem Booster. Het juryrapport: ‘De Bladcomposteerder van ECOstyle biedt een innovatieve oplossing voor het verwerken van tuinafval, terwijl de Bodemleven Booster de gezondheid en vruchtbaarheid van de bodem stimuleert. Beide producten zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en hebben bewezen een positieve impact te hebben op het milieu’.

   

  ECOstyle is trots op de gewonnen Award en blij met deze erkenning. Al meer dan 55 jaar staat ECOstyle voor duurzaam tuinieren en volledig natuurlijke producten voor de tuin. Deze GRS Duurzaamheidsprijs is een mooie waardering van de GRS leden.

   

  Bladcomposteerder voor Zandgrond en Bladcomposteerder voor Kleigrond composteren binnen één seizoen de afgevallen bladeren in de border en moestuin tot waardevolle bladcompost. Een baanbrekende stap richting een volledig gesloten kringloop en een gezonde tuin.

   

  Bodemleven Booster biedt de oplossing voor een slechte bodemgezondheid en plantengroei. De Bodemleven Booster bevat micro-organismen die het bodemleven stimuleren, wat een positief effect geeft op de bodemvruchtbaarheid en gezonde planten.

  Shop alles voor een sterk gazon

  Zandgrond Verbeteraar

  Bodemverbeteraar

  € 13.99

  Kleigrond Verbeteraar

  Bodemverbeteraar

  € 13.99

  Wormenmix bodemverbetering

  Bodemverbeteraar

  € 59.99

  AanplantGrond

  Potgrond

  € 10.99

  pH-Bodemtest

  Hulpmiddelen

  € 10.49

  kalk voor de tuin
  AZ-Kalk

  Bodemverbeteraar

  vanaf € 6.29

  Vaste planten-AZ

  Meststof

  vanaf € 6.49

  Bloedmeel

  Meststof

  € 15.99

  Beendermeel

  Meststof

  € 11.99

  Vinassekali

  Meststof

  € 8.99

  Lavameel

  Meststof

  € 8.49

  Compostmaker

  Hulpmiddelen

  € 6.49

  Tree planting-1

  Wij staan voor duurzaam

  Duurzaam tuinieren, daar staan we al ruim 50 jaar voor. Het is onze missie om mét de natuur te werken, om haar te beschermen en ondersteunen. Nu, én in de toekomst.

  Globe

  Onze taak?

  Het natuurlijke evenwicht van onze planeet herstellen en ondersteunen. Zo kunnen we haar weer een stukje mooier achterlaten voor toekomstige generaties.

  Toe aan nog meer groene content?